Facebook utrudnia korzystanie z funpage organizacji. Zakładamy nową stronę na Facebooku.

Już od samego początku od kiedy zaczęliśmy publikować prośby kierowane w stronę darczyńców o wsparcie finansowe w celu powołania fundacji, u nas i u partnerów pomagających stawiać nam pierwsze kroki zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Problemów było sporo, np:

• z rozmowami telefonicznymi,
  • z połączeniem internetowym,
  • z działaniem Facebooka,
  • z komputerem i koniecznością ponownej instalacji systemu,
  • ze znajomymi na Facebooku, których codziennie przybywało ponad 50. Odwiedzając profile nowo pojawiających się osób stwierdziliśmy, iż z całą pewnością nie chcielibyśmy mieć takich wśród swoich znajomych.

Nasi subskrybenci poprzedniej strony na Facebooku w ilości ponad 240 osób są jak wolne pszczoły, które zechciały zamieszkać w jednej z barci na Nowej Ziemi. Niczym nieprzymuszone przyszły równie szybko, jak odejść muszą. Mamy nadzieję, iż prędko nas odnajdziecie i wybaczycie chwilowe problemy z naturą rzeczy martwych i dziwnych zarazem. Elektronika ma to do siebie, iż lubi się zawieszać i psuć.

Na nowej stronie na Facebooku z pewnością zaktualizowany będzie również ten wpis, który właśnie czytasz 🙂

Zapraszamy zatem na nową stronę na Facebooku dostępną pod adresem: https://www.facebook.com/FundacjaOchronyPszczolNowaZiemia/

Pamiętajmy, iż kiedyś Facebooka również może zabraknąć lub mogą w każdym momencie usunąć komukolwiek niewygodne konto. Taki to już świat, w którym dziś żyjemy, takie małe piekło. Mamy nadzieję, iż pozostaniemy wówczas w kontakcie poprzez stronę internetową lub znajdziemy inny kanał komunikacji. Zachęcamy zatem do subskrypcji wpisów poprzez newsletter na stronie organizacji. Otrzymywać Państwo będziecie wówczas tylko maila z informacją o każdorazowym nowym wpisie.

Zapisać na newsletter można się poniżej, wpisując swój e-mail.